dimecres, 4 de juliol de 2012

David Juncà ens visita


Demà , David Juncà, jugador del Girona de Segona "A", vindrà a visitar-nos a Muvit i compartirà el matí amb tots nosaltres. Moltes gràcies, David!

Carrera esportiva:

David Juncà Reñé va néixer a Riumors el 16 de novembre de 1993. Actualment juga al Girona FC. La carrera esportiva de David Juncà comença al planter de la Unió Esportiva Figueres. Posteriorment passà pels planters del FC Barcelona i del Mallorca Futbol Club durant dues temporades en ambdós clubs abans d'arribar al Girona FC l'estiu del 2010. El 2010 alternava partits de l'equip juvenil del Girona FC amb partits del primer equip. Al Girona exerceix la posició de lateral esquerra, enlloc de la d'extrem que havia ocupat en les categories juvenils.


Aquí teniu les fotografies que hem fet aquest matí quan David Juncà, jugador del Girona F.C., que milita a segona "A", ha estat amb nosaltres per participar en els entrenaments i ensenyar-nos, en viu i directe, tot el que és capaç de fer amb una pilota als peus. Ha sigut una experiència molt enriquidora. Moltíssimes gràcies David i molta sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada de Presentació 2012

Avui, diumenge 1 de juliol, hem fet la presentació de la sisena edició del Muvit Summer Soccer! Muvit comença de nou a fer rodolar la pilota i tots junts ens preparem per disfrutar del que més ens agrada: el futbol. Som-hi doncs!

Primer dia a Muvit 2012

Avui hem inaugurat, oficialment, el nostre casal de futbol Muvit Summer Soccer. Estem molt contents de com ha anat. La mainada molt il.lusionada, molt participativa, amb moltes ganes d'aprendre i, sobretot, de compartir i passar-ho bé. Mireu aquestes fotos i veureu petits moments on queden reflectits aquestes impressions.